Positiva nyheter för H1 Communication AB (publ)

 

H1 Communicationa AB har i dagarna erhållit nya större kundavtal vilket betyder att H1 måste initialt och omgående rekrytera minst 6-10 personer till Affärsområdet Kundtjänst i Östersund.

 

–          Det är återigen roligt att få tillkännage att vi har erhållit nya kundavtal till H1. För bara en månad sedan kunde vi informera om ett annat nytt större kundavtal inom teknisk support som vi hade erhållit, att nu strax efteråt få kommunicera på nytt om fortsatt  tillväxt för H1 känns extra roligt säger Mattias Lööv, VD för H1.

 

–          Det förtroende som vi har fått i våra nya avtal tillsammans med de kommande utmaningarna gör att vi vässar oss ytterligare inför framtiden. Samtidigt kommer även dessa uppdrag innbära fortsatta nyrekryteringar till Östersund vilket är helt i linje med våra framtidsplaner menar Mona Rydén, operativt ansvarig på H1.

 

Mer information

Presskontakt:

Patric Huczkowski, H1 Communication AB.
Tel. +46 (70) 556 86 61, press@h1.se

eller

Mattias Lööv, VD, H1 Communication AB.
Tel. +46 (70) 626 79 10

 

H1 Communication AB är en aktör med ett nordiskt perspektiv som är verksam inom CRM-området. Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster inom Försäljning & Retention, Kundservice, Teknisk support samt Växel. H1 har ambitionen att vara den ledande aktören i norden inom Contact Center branschen, detta genom sin egen filosofi, unika metodik samt teknik som alltid ligger i framkant. Genom dessa tre områden skapar vi värden åt våra uppdragsgivare i form av ökad tillväxt, kostnadsreduktion samt en hög jämn kvalitet. H1 aktien är listad och handlas på Aktietorget. Mer information påwww.h1.se. Vi nås på 0771-24 25 26 och finns i Östersund, Helsingborg, Stockholm, Bollnäs samt i Tallin (Est) och Halden (No).