Telemarketing

Telemarketing

Telemarketing som exempelvis nykundsbearbetning och leadsgenerering – vi tar vara på  dina säljmöjligheter

En effektiv telemarketing genom nykundsbearbetning och leadsgenerering  är för många företag och organisationer grunden till  fler affärer och en ökad lönsamhet.  Ditt företags framgång bygger vi genom att vårda kundkontakten och förvärva kunder som är långsiktigt lönsamma för dig och ditt företag. Beroende på hur ditt företag  är organiserat internt och i  vilken bransch du verkar anpassas processen för att passa just dig och din situation. Oavsett så tar vi ansvar för kommunikationen  i både inkommande och utgående samtal men även för hela säljprocessen, från nykundsbearbetning och leadsgenerering  till avslut.

  • Effektivisera  Nykundsbearbetning
  • Öka  Leadsgenerering
  • Öka lönsamheten i din försäljning
  • Skapa fler nöjda kunder och långsiktiga relationer
  • Förbättra lojaliteten och kundrelationerna

Jag vill veta mer!

Tjänsteområden inom Telemarketing

%s

Nykundsbearbetning

Genom en kvalificerad arbetsprocess för nykundsbearbetning kommer våra kunder i kontakt med företag som är intresserade av deras tjänster. Fler möten leder till fler offerter som i sin tur leder till nya affärer.

%s

Leadsgenerering

Tillsammans utarbetar vi en plan för hur våra agenter på bästa sätt kan genrera fler leads. Via Telefon och mailbearbetning arbetar vi med att identifiera leads som är intressanta för dig och ditt företag.

%s

Mötesbokning

Vi gör dina säljare och din organisation effektivare med kvalificerade mötesbokningar, Vi bokar kundmöten där du har rätt förutsättningar för att kunna göra affärer.

%s

Informationsinsamling

Vissa gånger kan mängden information som ska samlas in i ett projekt vara det som spräcker din tidsplan. Vi har erfarna agenter som arbetar med strukturerade och professionella insamlingskampanjer

%s

Uppföljning av DR-aktiviteter

Lär dig mer om vad dina kunder säger och tycker. Såg de erbjudandet och förstod de innehållet? Kombinera dina kvantitativa undersökningar med kvalitativ information och förbättra dina framtida kampanjer och insatser.

%s

Webb & Interaktiv försäljning

Affärer via webben och sociala medier kräver också fungerande säljsupport. Vi hjälper dig ta tillvara på styrkan i alla dina säljkanaler.

%s

Vill du öka lönsamheten i din telemarketing?

Fyll i dina uppgifter så berättar vi mer.


  • Läs mer om hur  H1 Communication AB behandlar personuppgifter i vår Personuppgiftspolicy.