SV

Arbeta hos

SV

Hertz väljer H1 för ökad kundnöjdhet!

År 1918 grundades hyrbilsföretaget Hertz i Chicago, USA. 40 år senare etablerades företaget även i Sverige där de idag är landets största hyrbilsföretag.

Hertz är marknadsledande i Sverige och tillhör en bransch som är på stark frammarsch inom det som kallas för mobilitet.” Hertz

Kundens upplevelse och bemötandet av kunder är centralt för en mobilitetstjänst likt Hertz. Kundservicen blir därför en väsentlig del för att bibehålla hög kundnöjdhet genom ärendehantering och informationsflöde.

För en komplett kundservice har Hertz valt H1 som en helhetslösning med kvälls- och helghantering. Med firstline-support blir H1 en heltäckande lösning som kan besvara alla ärenden från nyckelhantering till reklamationer.

Samarbetet med H1 har gett Hertz ökad samtalskapacitet och därmed en högre kundnöjdhet” COO Anders Gatenheim – Hertz.

Arbetet med Hertz stärker H1s position på den svenska mobilitetsmarknaden och bidrar till en bredare kompetens inom företaget i dessa typ av frågor och ärenden. H1 har sedan innan arbetat med Hertz på den Norska marknaden och ser därför fram emot en liknande utveckling i partnerskapet tillsammans med Hertz Sverige.

“Vårt fortsatta samarbete med Hertz stärker H1s kunskap inom mobilitetsmarknadent” Mika Räisänen, Delivery Manager – H1.

H1 arbetar stolt med Hertz som uppdragsgivare och ser fram emot ett långvarigt samarbete!