Telemarketingföretag Sverige

pki

H1 är ett av de ledande telemarketingföretagen i Sverige som kan hjälpa dig och ditt företag med effektiva tjänster inom telemarketing.

Vi är ett telemarketingföretag i Sverige som arbetar med några av Sveriges största företag. Företagens lönsamhet och framgång bygger vi genom att vårda kundkontakten och förvärva kunder som är långsiktigt lönsamma . Vi skapar nöjda kunder och vårdar relationerna i alla led – vi jagar inte inte enskilda sälj.

Som ett av de ledande telemarketingföretagen i Sverige tar vi ansvar för försäljningen i både inkommande och utgående kommunikation och även för hela säljprocessen, från prospektering till avslut. Naturligtvis anpassar vi dessa tjänster så att de passar ditt företag och din bransch.

När du väljer att anlita oss som telemarketingföretag i Sverige

  • Förbättra Nykundsbearbetning
  • Öka  Leadsgenerering
  • Öka lönsamheten i din försäljning
  • Skapa fler nöjda kunder och långsiktiga relationer
  • Förbättra lojaliteten och kundrelationerna

Jag vill veta mer!

Tjänsteområden inom Telemarketing

%s

Nykundsbearbetning

Genom en kvalificerad arbetsprocess för nykundsbearbetning kommer våra kunder i kontakt med företag som är intresserade av deras tjänster. Fler möten leder till fler offerter som i sin tur leder till nya affärer.

%s

Leadsgenerering

Tillsammans utarbetar vi en plan för hur våra agenter på bästa sätt kan genrera fler leads. Via Telefon och mailbearbetning arbetar vi med att identifiera leads som är intressanta för dig och ditt företag.

%s

Mötesbokningar

Vi gör dina säljare och din organisation effektivare med kvalificerade mötesbokningar, Vi bokar kundmöten där du har rätt förutsättningar för att kunna göra affärer.

%s

Informationsinsamling

Vissa gånger kan mängden information som ska samlas in i ett projekt vara det som spräcker din tidsplan. Vi har erfarna agenter som arbetar med strukturerade och professionella insamlingskampanjer

%s

Uppföljning av DR-aktiviteter

Lär dig mer om vad dina kunder säger och tycker. Såg de erbjudandet och förstod de innehållet? Kombinera dina kvantitativa undersökningar med kvalitativ information och förbättra dina framtida kampanjer och insatser.

%s

Webb & Interaktiv försäljning

Affärer via webben och sociala medier kräver också fungerande säljsupport. Vi hjälper dig ta tillvara på styrkan i alla dina säljkanaler.

%s

Vill du öka lönsamheten i din telemarketing?

Fyll i dina uppgifter så berättar vi mer.


  • Läs mer om hur  H1 Communication AB behandlar personuppgifter i vår Personuppgiftspolicy.